Ubytování v Manchesteru Ubytovanie v Manchestri Zakwaterowanie w Manchesterze Szálláslehetőség Manchesterben Alojamiento en Manchester Apmešanās Mančestrā Apgyvendinimas Mančesteryje Accommodation in Manchester Cazare în Manchester Facebook

Cazare în Manchester

Informații generale despre cazare logos Oferim posibilitate de cazare de tip “share house” în diferite părți al orașului, respectiv în Greater Manchester. Suntem membri ai organizațiilor britanice National Landlords Association și Residential Landlords Association, două organizații de prestigiu care supraveghează calitatea serviciilor prestate de firmele membre.

Cazarea este la dispoziție în imobile nu mai vechi de 5 ani cu camere cu unu sau două paturi. Toate imobilele pe care le punem la dispoziție sunt dotate cu mobilier, inclusiv bucătăria dotată (frigider, mașină de spălat, vase, cuptor cu microunde, ceainic electric, tacâmuri,), în camere se găsesc paturi, plăpumi, perne, dulapuri,. În fiecare casă este TV, în majoritatea locuințelor este posibilă conectarea la internet de mare viteză. Toate locuințele noastre sunt alese în localități cu accesibilitate bună la transportul public. Majoritatea caselor se află la 30 de minute de mers pe jos de centrul orașului Manchester. Atragem atenția asupra necesității de a aduce propriul așternut FOTO

Oferim două tipuri de cazare, deosebirea constă calitatea clădirii, gradul de ocupare a locuinței, dotare și posibilitatea accesului la internetul de mare viteză, eventual urmărirea canalelor de televiziune române. Lista de prețuri pentru tipurile de cazare:

Lista de prețuri pentru cazare STANDARD în Manchester

Capacitatea locuinței este de 5-7 persoane, în funcție de numărul de cazați se stabilește prețul chiriei. Casele se găsesc în următoarele cartiere: Monsall, Cheetham, Blackley, Salford, Ashton Under Lyne, Crumpsall, Whitefield, New Moston, Eccles. FOTO

Descriere Descriere
Camere cu două paturi HOUSE SHARE Camere cu două paturi HOUSE SHARE
Camere cu două paturi HOUSE SHARE 125 GBP

Camere cu două paturi HOUSE SHARE

Cazare de tip economy în Manchester Oferim cazare pentru cei mai puțin exigenți în case din cartierele Blackley, Crumpsall, Higher Broughton aflate în partea de nord și de vest a orașului, capacitatea caselor este de 8 chiriași. Circa 70 la sută din case este dotată cu internet de mare viteză. Aceste case dispun de următoarele dotări:
bucătăria – frigider, mașină de spălat, vase, cuptor cu microunde, ceainic electric, tacâmuri, camerele – paturi, pături, perne, dulapuri Casele se află în apropierea transportului public cu accesibilitate bună spre centrul Manchesterului.

Lista de prețuri pentru cazare de tip Economy la Manchester

Descriere Preț
Cameră cu două paturi HOUSE SHARE 170 GBP / lună (pentru 1 persoană)
Taxă de înregistrare 100 GBP

Chiria nu este rambursabilă

Cazare perioadă scurtă

Descriere Preț
preț pentru 1 noapte/persoană10 GBP
depunere sumă rambursabilă20 GBP

perioadă minimă de cazare 1 noapte, maximum 7 nopți

Transport

Cel mai simplu se ajunge în Marea Britanie cu avionul, prețurile la bilete se găsesc la firmele de specialitate. Vă putem asigura transportul de la aeroportul Manchester International Airport aeroportul Manchester International Airport Coach Station Manchester. .

Prețuri transport

Descriere Preț
De la aeroportul Manchester International Airport 25 GBP
De la aeroportul Liverpool John Airport 10 GBP
De la autogara Coach Station 10 GBP

Prețul transportului se calculează pe autovehicul și nu în funcție de numărul de persoane.

sluzby.jpg, 21 kB

Doriți mai multe detalii?