Ubytování v Manchesteru Ubytovanie v Manchestri Zakwaterowanie w Manchesterze Szálláslehetőség Manchesterben Alojamiento en Manchester Apmešanās Mančestrā Apgyvendinimas Mančesteryje Accommodation in Manchester Cazare în Manchester Facebook

Servicii

În afară de cazare, mai oferim și o gamă largă de servicii auxiliare care vă vor facilita în mod considerabil începutul vieții în Marea Britanie.

Transportul public

MHDTransportul public în Manchester este mai scump fapt pentru care este mai convenabil procurarea unei legitimații pentru autobus, MetroLink și trenurile suburbane. Aveți nevoie doar de o fotografie, format de pașaport, și bani (depinde pentru ce perioadă și în ce scop vă va servi legitimația). Informații despre prețuri și tarife le găsiți la www.gmpte.com

Cont bancar

bankovni ucetContul într-o bancă englezească este, în general, lucrul cel mai important. Mulți din noii sosiți își deschid așa numitul basic account (cont de bază). Acest cont este avantajos pentru o ședere de scurtă durată, dacă însă doriți să rămâneți în Marea Britanie o perioadă mai lungă, vă veți convinge singuri de cât este de dezavantajos un astfel de cont. Basic account nu permite ridicarea banilor la ghișeul băncii, la un astfel de cont se eliberează doar așa numitele cash carduri (carduri care permit ridicarea banilor din bancomate cu o limită zilnică de 200 GBP). Mai mult - basic account nu poate fi practic înlocuit cu un alt cont decât după 12 luni de la deschidere. Un cont mult mai avantajos este debit account care, în anumite condiții, poate fi deschis chiar de la început. Acest cont permite plata în magazine, ridicarea banilor și în afara Marii Britanii, plata de exemplu a biletelor de avion prin internet, etc. La un astfel de cont, după trei luni de zile, se poate solicita un card de credit. Colaborăm foarte strâns cu HSBC Bank, Un cont mult mai avantajos este debit account care, în anumite condiții, poate fi deschis chiar de la început. Acest cont permite plata în magazine, ridicarea banilor și în afara Marii Britanii, plata de exemplu a biletelor de avion prin internet, etc. La un astfel de cont, după trei luni de zile, se poate solicita un card de credit. Colaborăm foarte strâns cu LLOYDS TSB.

Mai nou colaborăm și cu banca Barclayscărei angajați deschid conturi curente de două ori pe săptămână direct în biroul nostru. Pentru a deschide un cont bancar aveți nevoie de pașaport și de cartea de identitate. În cazul în care aveți la dispoziție numai un act din cele două solicitate, mai trebuie să prezentați un extras din contul dumneavoastră din România, eventual orice factură (pentru gaz, electricitate) care să vă confirme adresa – aceeași ca și cea din cartea de identitate.

N.I.number

N.I. numberN.I.number reprezintă sistemul fuzionat al asigurării sociale cu cea de sănătate. Este un card din plastic cu numărul personal în baza căruia angajatul achită din salariu deducerile obligatorii. Pentru obținerea N.I. number este necesar a avea cel puțin un fluturaș de la angajatorul din Marea Britanie, pașaportul și o dovadă de cazare. În multe cazuri se poate întâmpla ca angajatorul să refuze să vă angajeze fără N.I.number. Vă vom explica cum se poate obține acest N.I.number. Mai multe informații veți găsi la www.dwp.gov.uk

WRS

WRSWRS sau Worker Registration Scheme este înregistrarea lucrătorilor din noile state membre ale UE. Fiecare persoană care începe să lucreze legal în Marea Britanie are obligația, dată de lege, de a se înregistra în curs de 30 de zile de la începerea relației de muncă. Vă vom ajuta să completați formularele necesare.

Schimbarea permisului de conducere românesc

RidicakPermisul de conducere britanic este unul din cele mai importante acte care poate fi obținut relativ repede. Procesul durează circa 2 săptămâni, cererea putând fi înaintată la orice oficiu poștal. Pentru această schimbare veți avea nevoie numai de o cerere, o fotografie format de pașaport, achitarea taxei administrative în valoare de 38 GBP + timbrul poștal. Cu un permis de conducere britanic veți putea deschide foarte ușor un cont bancar sau posibilitatea de a obține un tarif forfetar pentru telefonul mobil. Mai multe informații referitoare la schimbarea permisului de conducere le veți găsi pe paginile DVLA (inspectoratul britanic de circulație)

C.I.S. card

C.I.S. cardC.I.S. card este un card din plastic cu numele dumneavoastră, eliberat de Inland Revenue (direcția financiară) și este absolut necesar pentru a lucra în construcții pentru persoanele cu activitate independentă (o formă de activitate în baza autorizației de muncă).

C.S.C.S. card

Acest card este necesar pentru a munci în construcții. Obținerea acestui card presupune luarea cu succes a unui test. Este necesar să vă cumpătați cartea cu testele respective care este la dispoziție și în limba poloneză. La ora actuală este aproape imposibil de a obține o muncă calificată în construcții fără o astfel de legitimație.
Mai multe informații în limba engleză le veți găsi la: www.cscs.uk.comToate serviciile menționate mai sus le oferim clienților noștri cu totul gratuit.

Doriți mai multe detalii?